Ha az ünnepek után megcsappant a kassza, vagy előreláthatólag növekednek a jövő évi kiadások, az albérleti és kollégiumi díjak, akkor jusson eszedbe a Diákhitel1, ami bármilyen szituációra tökéletes megoldást kínál! Mutatjuk, hogyan tud hozzájárulni ez a kedvező hitel, hogy gördülékenyen induljon az új éved!

A diákhitel nemcsak tandíj finanszírozásra használható, a Diákhitel1 szabad felhasználású hitel összegét mindennapos kiadások fedezésére, a tanulmányokhoz szükséges könyvekre, jegyzetekre, az albérlet vagy a kollégium díjára, de akár szórakozásra is költheted! Ráadásul a Diákhitel1 menet közben is módosítható, így tökéletesen hozzáigazítható a változó anyagi helyzetedhez.

A Diákhitel1 igénylése egyszerű, mint az egyszeregy!

A szabad felhasználású Diákhitel1 felvétele roppant könnyű, nincs előzetes hitelbírálat, kezes és fedezet! Bárki igényelheti és megkaphatja, aki rendelkezik aktív hallgatói jogviszonnyal, bejelentett lakcímmel, magyar állampolgár és nem töltötte be a 45. életévét – így akár OKJ felnőttképzés finanszírozására is felhasználható.

Diákhitel1 – A rugalmas hitelkonstrukció

Ennek a hitelkonstrukciónak nemcsak a folyósítási gyakorisága módosítható havi rendszerességűről félévenkénti egy összegűre, vagy éppen fordítva, de az igényelt összeget is szükség szerint testreszabhatod. A rugalmasságot erősíti, hogy akár online ügyintézés során is kényelmesen és egyszerűen megemelheted vagy csökkentheted az igényelt hitelösszeget. Továbbá a hitelfolyósítás szüneteltetése vagy újraindítása is tetszés szerint kezdeményezhető, csak pár kattintás és kész!

A Diákhitel1 törlesztéséről

A Diákhitel1 törlesztése úgyszintén személyre szabott: a jövedelemarányos törlesztésnek köszönhetően a törlesztőrészletet eleinte az aktuális minimálbér, a harmadik évtől kezdve pedig a 2 évvel korábbi jövedelmed alapján határozzuk meg minden évben. Ráadásul a tanulmányaid alatt nem is kell a hitel törlesztésével foglalkoznod, ugyanis a visszafizetés megkezdésével ráérsz a tanulmányaid befejezéséig.

Végül, de nem utolsósorban, a diákhitel előtörlesztésére, végtörlesztésére is van lehetőség, bármiféle extra díj nélkül! A szokásos, törlesztéshez is használatos számlaszámon van lehetőség akár eseti, akár rendszeres előtörlesztésre vagy végtörlesztésre. Azonban nemcsak ezek a tranzakciók díjmentesek, hanem bármilyen többletfizetés is az, amely aztán előteljesítés címszóval az esetleges későbbi törlesztőrészlet-elmaradás esetére nyújt fedezetet.

Ha elnyerte tetszésed ez a fajta kedvező hitel, és szeretnéd az új év beindításához igénybe venni, akkor irány a Diákhitel1 igénylés oldala: https://diakhitel.wpsandbox.introweb.hu/igenyles/

Így tudsz Diákhitelt igényelni

  • Válaszd ki az intézményedet!
  • Jelentkezz be a Neptun rendszerbe!
  • Az Ügyintézés menüpontban válaszd a Diákhitel igénylése lehetőséget!

Ha a Neptun rendszer nem elérhető, akkor a Diákhitel Direkt felületen, vagy Diákhitel Partnerpontjainkon is el tudod indítani az igénylést.

Nézd meg további bejegyzéseinket is!

További híreink