diákmunka

Néhány nap és hivatalosan is elkezdődik a nyár! Gondolkoztál már azon, hogyan fogod tölteni a vakációt? Nyaralás, kirándulás, diákmunka?

Sajnos olcsó albérlet nem elérhető mindenki számára, valamint szeptembertől a felsőoktatás finanszírozása is aktuálissá válik. Érdemes tudatos lépéseket tenni annak érekében, hogy a kiadások ne okozzanak fejfájást a későbbiekben, valamint, hogy egy kis anyagi biztonságot is teremts magadnak.

Olykor megterhelő lehet a munka tanulás mellett, de szerencsére a diákmunkák nagy része rugalmas, sok esetben vállalhatsz rész- vagy teljes munkaidős állást is. A nyári időszakban munkát vállalni egyszerűbb és kényelmesebb, valamint több szezonális opció közül is választhatsz!

Mutatjuk milyen diákmunka lehetőségek jellemzőek nyáron:

 • Ha szereted vízparton tölteni az időd, és pörgős személyiséged van, akkor számodra tökéletes választás lehet, ha strandon vállalsz munkát!
 • Amennyiben szeretnéd képezni vagy kipróbálni magad a jövendőbeli szakmádban, úgy szuper gyakornoki pozíciókra is pályázhatsz!
 • Ha pedig csak kipróbálnád magad egy-egy hivatásban, ez az időszak tökéletes rá, hogy élj a lehetőséggel és olyan állásra jelentkezz, ami iránt érdeklődsz, legyen az fizikai vagy szellemi munka.

Ötletek tandíjra? A diákhitel biztos megoldást jelent!

Nem csak az albérlet/kollégium vagy a tandíj finanszírozása okozhat álmatlan éjszakákat, számolni kell a nem tervezett kiadásokkal is. Ahhoz, hogy ez a teher ne nyomja a vállad, a Diákhitel kedvező megoldást nyújt számodra: az élethelyzeted könnyítésére, anyagi támogatásra szuper kiegészítő a Diákhitel1, mely egy szabadfelhasználású hitelkonstrukció. Az összeget bármire költheted és a tanulmányaid alatt bármikor igényelheted, ráadásul a visszafizetés miatt sem kell aggódnod, hiszen azzal ráérsz foglalkozni a tanulás befejeztével.

Amennyiben kizárólag az önköltséges képzés díját fedeznéd hitelből, a Diákhitel2 a Neked való megoldás! Ez a hitelkonstrukció kamatmentes, nincsenek rejtett költségek, és az igénylés után nincs több teendőd, ugyanis az összeget mi utaljuk az oktatási intézménynek.

Hogy miért a Diákhitel a legjobb hitel?

 • Nincs hitelbírálat, elég, ha aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel.
 • Kényelmes az ügyintézés, hiszen ügyfélkapus regisztrációval az igénylés vagy a módosítások otthonról is elvégezhetők.
 • A törlesztést elég a hallgatói jogviszony megszűnése után megkezdened, és a törlesztés jövedelemarányos!
 • Rejtett költségektől mentes!
 • A családtámogatási kedvezmények pedig hatalmas segítséget nyújtanak azon édesanyák számára, akik Diákhitellel rendelkeznek.

Amennyiben a szabadfelhasználású Diákhitel1 érdekes számodra, az alábbi linken további információkat találsz: https://diakhitel.wpsandbox.introweb.hu/diakhitel1

Ha viszont a tanulmányaidat a Diákhitel2-vel finanszíroznád, itt találsz bővebb felvilágosítást: https://diakhitel.wpsandbox.introweb.hu/diakhitel2

Így tudsz Diákhitelt igényelni

 • Válaszd ki az intézményedet!
 • Jelentkezz be a Neptun rendszerbe!
 • Az Ügyintézés menüpontban válaszd a Diákhitel igénylése lehetőséget!

Ha a Neptun rendszer nem elérhető, akkor a Diákhitel Direkt felületen, vagy Diákhitel Partnerpontjainkon is el tudod indítani az igénylést.

Nézd meg további bejegyzéseinket is!

További híreink