Olcsó albérlet

Az albérlet kiválasztása fontos döntés, melyet nem szabad sokáig halogatni, hiszen a legjobbakat gyorsan elkapkodják! Amennyiben kollégiumra esett a választásod, szintén időben kell elkezdeni az ezzel kapcsolatos ügyintézést. A megfelelő lakhatás kiválasztásánál érdemes figyelembe venni néhány szempontot, mivel a későbbiekben ezek nagyban befolyásolják az életminőségedet, kényelmedet és diákéveidet.

Fontos, hogy meghatározd igényeidet és prioritásaidat az albérlet kiválasztásakor:

  • mekkora élettérre van szükséged?
  • milyen felszereltségű lakás szükséges a mindennapokhoz?
  • milyen költségvetéssel rendelkezel? – vedd számításba a bérleti díjat, a rezsit, illetve a közös költséget.
  • milyen közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésedre? – lényeges, hogy elérhető legyen a környéken minden, amire szükséged van.

Amennyiben kollégiumba szeretnél költözni, érdemes utánanézni, hogy:

  • milyen berendezések, eszközök vannak egy-egy kollégiumban (közös terek, tanulószoba, konyha)
  • mennyire elérhetőek a környéken a számodra fontos szolgáltatások: mosoda, boltok, sportolási lehetőségek, tömegközlekedés.
  • mekkora költségvetéssel rendelkezel? – figyelembe véve a kollégium költségét, valamint a mindennapi élethez szükséges kiadásokat.

Mindennapok finanszírozása? A legjobb hitel a diákhitel!

Az olcsó albérlet ritka, nem érdemes sokáig várni! A munka, tanulás mellett pedig kimerítő lehet, főleg a vizsgaidőszak közeledtével. A jövődet tervezve vedd figyelembe, milyen kiadásokkal kell számolnod, legyen szó a felsőoktatás finanszírozásáról, vagy esetleges eszközök megvásárlásáról – a diákhitel biztos megoldást nyújt ezekre a problémákra!

Olcsó hitel? – A Diákhitel1 olyan kedvező hitelkonstrukció, mely szabadfelhasználású, így akár a lakbér finanszírozásában és a mindennapos kiadások fedezésében nyújthat számodra segítséget!

Ingyen hitel? – A Diákhitel2 a tandíjadat fedezi, így nem kell aggódnod az önköltséges képzés díjának finanszírozása miatt! Mivel kamatmentes hitel, csak annyit kell visszafizetned, amennyit igényeltél, nincsenek plusz költségek!

A törlesztés miatt sem kell aggódnod, hiszen arra ráérsz akkor, mikor a tanulói jogviszonyod véget ért. A jövedelemarányos törlesztés pedig alkalmazkodik a későbbi bevételedhez, így az sem okozhat számodra anyagi bizonytalanságot. A diákhiteleknél lehetőséged van előtörlesztésre is, így akár hamarabb is – plusz költség felszámolása nélkül – tudod visszafizetni a felvett kölcsönt.

Szabadfelhasználású hitel az albérlet/kollégium finanszírozására? https://diakhitel.wpsandbox.introweb.hu/diakhitel1

Önköltséged képzés fedezése? https://diakhitel.wpsandbox.introweb.hu/diakhitel2

Így tudsz Diákhitelt igényelni

  • Válaszd ki az intézményedet!
  • Jelentkezz be a Neptun rendszerbe!
  • Az Ügyintézés menüpontban válaszd a Diákhitel igénylése lehetőséget!

Ha a Neptun rendszer nem elérhető, akkor a Diákhitel Direkt felületen, vagy Diákhitel Partnerpontjainkon is el tudod indítani az igénylést.

Nézd meg további bejegyzéseinket is!

További híreink