Kedves Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormánya a hitelmoratóriumot 2022. december 31-ig meghosszabbította. A meghosszabbított hitelmoratóriummal Ön abban az esetben tud élni, ha Ön

  • jelenleg (azaz 2022. június hónapban) is él a hitelmoratóriummal,
  • legkésőbb 2022. július 31-ig nyilatkozik arról, hogy továbbra is, azaz 2022. augusztus 1-jétől kezdődően is élni kíván a moratórium lehetőségével.

Kérelmét Ön az alábbi két út valamelyikén juttathatja el Társaságunk részére:

  1. Online felületünkön, a www.diakhiteldirekt.hu weboldalon kitölthető formanyomtatványon
  2. az erre a célra rendszeresített, kizárólag személyes ügyfélszolgálatunkon elérhető nyomtatvány leadásával.

Online felületünk a regisztrált felhasználók részére áll rendelkezésre. Amennyiben Ön jelenleg még nem regisztrált a felület használatára, úgy a regisztrációt a fenti felületen meg tudja tenni, majd azt követően a moratórium meghosszabbítása iránti kérelmét már ezen a felületen terjesztheti elő.

Személyes ügyfélszolgálatunkat a 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23. címen éri el. Ügyfélszolgálatunk nyitva tartása: hétfőn 8.00-18.00-ig, keddtől csütörtökig 8.00-16.00-ig, pénteken 8.00-14.00-ig.

Amennyiben Ön élni kíván a moratórium meghosszabbításának lehetőségével, úgy kérjük, hogy fokozottan ügyeljen a határidők pontos betartására mivel a 2022. július 31. után beérkező kérelmeket a vonatkozó jogszabály alapján már nem tudjuk befogadni.

A nyilatkozattétel pontos feltételeiről és módjáról hamarosan a honlapunkon nyújtunk részletes tájékoztatást.

Így tudsz Diákhitelt igényelni

  • Válaszd ki az intézményedet!
  • Jelentkezz be a Neptun rendszerbe!
  • Az Ügyintézés menüpontban válaszd a Diákhitel igénylése lehetőséget!

Ha a Neptun rendszer nem elérhető, akkor a Diákhitel Direkt felületen, vagy Diákhitel Partnerpontjainkon is el tudod indítani az igénylést.

Nézd meg további bejegyzéseinket is!

További híreink