Új év, új gondok? Nehezen indul az év, és nem látod előre hogyan tudod elérni az anyagi biztonságot? Egy biztos: a Diákhitel 2023-ban is a legjobb megoldás arra, hogy nyugodtan foglalkozhass a tanulmányaiddal! Legújabb cikkünkben néhány hasznos információt, gyakorlati tippet szedtünk össze a Diákhitellel kapcsolatban, hogy felkészülten dönthess!

Hogyan tudod rendezni a pénzügyeidet Diákhitel1 segítségével?

A Diákhitel1 egy igen rugalmas, kedvező és olcsó hitel diákok számára, amely azonban nem csak tandíj finanszírozására való, hanem bármire költheted: a tanulmányokhoz szükséges könyvekre vagy technikai eszközökre, albérletre vagy kollégiumi díjra, étkezésre, szórakozásra.
Az igényelt hitelösszeg félévenként szabadon megváltoztatható, így a megváltozott anyagi helyzetedhez igazodva szükség szerint megemelheted vagy csökkentheted. Ezt az összeget ráadásul egyéni preferencia szerint havi részletekben vagy félévente egy összegben is kérheted.

További praktikus tudnivalók a Diákhitelről és törlesztéséről:

  • Használd a hitelkalkulátort! A weboldalunkon található hitelkalkulátor segítségével kiszámolhatod a számodra tökéletes hitelkonstrukció törlesztési idejét és törlesztőrészletét, így eldöntheted, számodra melyik a legjobb diákhitel. A mindenkori törlesztőrészleted pedig a jövedelmeddel arányos lesz!
  • A kamat kiszámításához még hitelkalkulátorra sincs szükséged, hiszen a Diákhitel1 szabad felhasználású hitel kamata mindössze 4,99%, rejtett költségek nélkül! Ennek fényében kijelenthető, hogy a Diákhitel1 az egyik legolcsóbb hitel. 🙂
  • A Diákhitel2 kizárólag tandíj finanszírozására szolgáló hitelkonstrukció, gyakorlatilag ingyen hitel: teljesen kamatmentes, annyit fizetsz vissza, amennyit felvettél.
  • A Diákhitelek és a Képzési Hitel törlesztésével ráérsz a tanulmányaid befejezése után – a hallgatói jogviszony megszűnését követő negyedik hónapig – azonban, ha mégis hamarabb szeretnéd elkezdeni, mind az előtörlesztés, mind pedig a végtörlesztés díjmentes. Így, ha szeretnéd, akár már az adott félév során is kiegyenlítheted a tartozást.
  • A törlesztést, elő- és végtörlesztést rendezheted banki átutalással a megfelelő számlaszámra, vagy akár online bankkártyás fizetéssel is, amelyik számodra kényelmesebb. A pontos követhetőség érdekében a szerződésszámot minden esetben tüntesd fel a közlemény rovatban!
  • Számos kedvezmény és támogatás igényelhető a Diákhitelre, az állami kamattámogatásoktól kezdve a gyermekvállaláshoz kapcsolódó támogatáson át a törlesztőrészlet mérsékléséig vagy a törlesztési kötelezettség szüneteltetéséig. Tájékozódj, olvasd el mások véleményét a Diákhitelről, kérdezz és nyugodtan élj a támogatási lehetőségekkel!

Ismerd meg a hitelkonstrukcióinkat és válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt, amire valóban szükséged van!

Diákhitel1: https://diakhitel.wpsandbox.introweb.hu/diakhitel1
Diákhitel2: https://diakhitel.wpsandbox.introweb.hu/diakhitel2
Képzési Hitel: https://diakhitel.wpsandbox.introweb.hu/kepzesihitel/

Így tudsz Diákhitelt igényelni

  • Válaszd ki az intézményedet!
  • Jelentkezz be a Neptun rendszerbe!
  • Az Ügyintézés menüpontban válaszd a Diákhitel igénylése lehetőséget!

Ha a Neptun rendszer nem elérhető, akkor a Diákhitel Direkt felületen, vagy Diákhitel Partnerpontjainkon is el tudod indítani az igénylést.

Nézd meg további bejegyzéseinket is!

További híreink