Vélemények a Diákhitelről

,,Ahol kopogtatnak, ott ajtó nyílik.”

Vélemények a Diákhitelről

,,Ahol kopogtatnak, ott ajtó nyílik.”

Sok diák egymás kezét fogja a képen

MÁSOK VAGYUNK

Küldetésünk

Az egyetem vagy főiskola életünk egyik legfontosabb időszaka, de sajnos annak finanszírozása nem mindig egyszerű feladat. Szerencsére számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy enyhíteni tudjunk az anyagi terheken, köztük a Diákhitel az egyik legjobb.

A Diákhitel olyan ajánlat, amely sokak számára megkönnyíti a pénzügyi tervezést és a tanulmányokra való koncentrálást. Számos jelenlegi és volt diák is megtapasztalhatta már ezeknek a hitelkonstrukcióknak az előnyeit. Komoly segítséget nyújtanak azoknak, akik anyagi támogatásra szorulnak a tanulmányaik során, legyen szó a szabadfelhasználású Diákhitel1-ről, ami megoldást kínál a hétköznapi kiadásokra, vagy a tandíj finanszírozására szánt Diákhitel2-ről.

Vélemények a diákhitelről

 • „Nekem a diákhitel ott segített, ahol a szüleim már nem tudtak. Három szóval jellemezném: lehetőség, biztonság, remény. Hiszem, hogy a tanulásba befektetett energiáim megtérülnek, s az álmom valóra válhat. Köszönöm.”

  – Kiss Dorottya

 • „A diákhitel segített átvészelni a nehéz időszakot a művészeti tanulmányaim során, általa sikerült megvalósítanom azt, hogy ma már teljes állású fotográfus legyek.”

  – Biró Milán

A diákhitel előnyei közé tartozik az anyagi biztonság és stabilitás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a tanulmányainkra összpontosítsunk anélkül, hogy folyamatosan aggódnunk kellene a pénzügyi helyzetünkön. Ezenkívül a Diákhitel rugalmas feltételeket biztosít és számos visszafizetési lehetőséget kínál, amelyek igazodnak a jövőbeli pénzügyi lehetőségeinkhez.

 • „A Diákhitel segített valóra váltani az álmaimat, így most én segítek másoknak, hogy valóra váljanak az álmaik! Köszönöm!”

  – Varga Zsolt

rólunk mondták

Érdemes-e diákhitelt felvenni?

Beszéljenek helyettünk a valódi diákhitel tapasztalatok és vélemények, amelyek segíthetnek a döntés meghozatalában!

 • „Informatikus akartam lenni. A diák hitel segítségével megvettem az első laptopomat. Rögtön utána munkát is kaptam a szakterületemen. Azóta is informatikus vagyok, habár már újabb laptopom van, de még mindig meg van az Asus laptopom, amit a diák hitelből vettem. Jah és még mindig tökéletesen, gyorsan és megbízhatóan működik, csak úgy, mint a diák hitel rendszere is. Köszönöm Diák hitel központ, hogy hozzá segítettetek az álmaim megvalósításához.”

  – Gali Gyula

A diákhitel biztosítja számodra a rugalmasságot, az anyagi biztonságot, támogatást, amely lehetőséget kínál számodra, hogy elérd az álmaid!

 • „HÁTRÁNYBÓL-ELŐNYT, ÁLOMBÓL-VALÓSÁGOT” segített nekem varázsolni a Diákhitel. Hátrányos helyzetű, roma, vidéki diákként esélyem sem lett volna diplomára és álmaim munkáira. De minden sikerült! Vállalkozást alapítottam és motivációs life coachként, trénerként, oktatóként most én is segíthetek másoknak hátrányt leküzdeni és álmokat megvalósítani. Köszönet mindenért a Diákhitel Kp.-nak is, nélkületek nem sikerült volna. Örülök, hogy már vissza is tudtam fizetni a kölcsönt!”

  – Hálával: Baranyi Marcsi

rólunk mondták

Melyik a legjobb diákhitel?

Amennyiben különféle kiadásaidat szeretnéd finanszírozni, mint például tankönyvek, szállás vagy akár a szórakozás, akkor számodra a Diákhitel1 a tökéletes választás, hiszen ez egy szabadfelhasználású hitelkonstrukció, és arra költheted, amire szeretnéd. Ha a tandíj finanszírozása okoz gondot, akkor Neked a kamatmentes Diákhitel2 a legjobb hitel.

 • „Az elsők között vettem igénybe a Diákhitel segítségét 2001-ben akkor amikor jelentkeztem főiskolára. Minden álmom az volt, hogy védőnő lehessek. Már 16 éve dolgozom a szakmában. Köszönöm a lehetőséget, nélkületek nem sikerült volna!”

  – Megellai Zsuzsa

 • „Kislányként Dr.Szöszi szerettem volna lenni. Ügyvéd egy cabrioval és egy kutyával. Majd ahogy iskolás lettem láttam, hogy mennyit kell tanulni, évről évre csak többet, mondtam, hogy minden leszek csak doktor nem. 17 évesen ezt a helyzetet megint másképp láttam. Ha doktor szöszi nem is leszek, de érdekel a jog világa. Végül a diákhitel segítségével a jogi karon elvégeztem egy alap képzést és utána szinten a diákhitel segítségével jelentkeztem a jogász szakra. Most, ha isten is úgy akarja legkésőbb jövő tavasszal, ha szöszi nem is de doktor leszek! Jaj és csivava helyett, egy Schapendoes fajtájú kutya van velem 14 éves korom óta. :)”

  – Sebestyén Dóra

Miért a Diákhitel?

Az olcsó albérlet vagy a könnyű munkalehetőség ritkán jön szembe, így előre kell gondolkozni, ha anyagi biztonságot szeretnél teremteni magadnak. A Diákhitel1 nem tartamaz rejtett költségeket, így jelenleg a legolcsóbb hitel, hiszen a kamat minden költséget tartalmaz. A Diákhitel2 pedig kamatmentes, így, mint egy ingyen hitel, csak annyit kell visszafizetned, amennyit felvettél.

 • „A jövőmet korábban úgy képzeltem el, hogy az egyetem mellett nem tudok diákmunkával elég pénzt megtakarítani és mivel a családi házunk eladósorba került, muszáj lesz albérletbe mennem és így kénytelen leszek pár évet az iskola befejezése után dolgozni, hogy az álmaimat valóra váltsam, de úgy éreztem, hogy akkor kifutok az időből. Szerencsére jött a lehetőség, felvettem a diákhitel 1-et, ami kellő spórolással és odafigyeléssel elég volt ahhoz, hogy egy önerőt összetegyünk és most épül az első közös házunk a párommal, amibe az idei év végén beköltözhetünk és megkaphatom álmaim kutyáját is. Hatalmas segítség vagytok, KÖSZÖNÖM!”

  – Bokor-Fekete Dóra

 • „Vegyészmérnökként végeztem, azonban már az egyetem alatt éreztem, hogy soha nem szeretnék mérnökként dolgozni, mivel nagyon vonzott a vállalkozások világa. A szabadfelhasználású diákhitelt vettem fel, amiből sikerült elindítani az első vállalkozásom az egyetemi évek alatt :) a diploma után egyből főállású vállalkozó lettem. Szuper lehetőség a diákhitel!”

  – Török Bence

 • „Mindig is szerettem számolni. Tipikusan az a kisgyerek voltam ,aki a visszajárót mindig belerakta a perselyébe és évekig gyűjtögetett azt. Akkoriban a számok szeretete miatt matek tanár szerettem volna lenni,azonban ez az évek alatt sokszor változott. Szerettem volna egy időben a nagymamámra hasonlítani, és varrónővé válni, de sajnos rá kellett jönnöm a kézügyességemet sajnos nem a Nagyitól örököltem. Amikor a gimnázium választáshoz értem, semmi különleges szakot nem választottam, az angol nyelvi tagozatra tettem le a voksomat a nyelv szeretete miatt. Itt sokáig úgy gondoltam anglisztikát fogok tanulni,tolmács esetleg idegenvezető leszek. Az utolsó évemben azonban rátaláltam az “álom egyetememre”. Ötvözve van benne minden amit szeretek. Tanulhatok angolul közben a számokkal is foglalkozhatok és mégis ezek mellett a való életre készít fel. Így választottam az International Business School-t. Jelenleg a második évemnél tartok, de ez a Diákhitel2 nélkül nem jöhetett volna létre.
  Úgyhogy egy kislány álmát most egy 21éves nagylány valósítja meg. Mert bizony,ha nagy leszek,közgazdász leszek!
  Köszönöm Diákhitel,hálás vagyok érte! És persze a csodás Családomnak is akik végig támogattak mindenben!”

  – Tasi Tímea